free html site builder

La maison Lyonesse

Lyonesse heeft een hele mooie grote tuin die volledig omheind is, dus erg veilig voor de kleintjes. Het huis de tuin is volledig omringd met weiden, boerderijbewoners en bossen.

In de tuin staat er een trampoline en is er een romantische boomschommel voor de kleinere bezoekers. Er staan volop fruitboompjes, bessenstruiken en druivelaars waar er met veel plezier van geproefd kan worden. Onder het platanendak is er een gezellig terras voorzien om in de schaduw te genieten van een glaasje wijn en de mooie omgeving. Op het einde van de tuin staat er een houten pergola begroeid met rozen, passiebloemenen en afgewerkt met ledlichtjes zodat er zowel overdag als 's avonds ten volle van het prachtige uitzicht genoten kan worden.


Het huis zelf heeft 4 slaapkamers, elk met ten minste één dubbelbed. Er is 1 slaapkamer op de benedenverdieping en de andere 3 slaapkamers bevinden zich boven. Er is 1 grote badkamer op de benedenverdieping met bad/douche en een kleinere badkamer met douche boven. In de badkamer boven staat ook een infraroodsauna voor 2 personen (niet gevaarlijk voor kinderen). We proberen volop om een wellness ruimte te creëren van de bovenverdieping. Hier kan je opwarmen, relaxen of het helende effect ontdekken op je botten en spieren.

De keuken op de benedenverdieping is van alle comfort voorzien en ook extra faciliteiten, zoals een gourmettoestel, raclette, etc. ontbreken hier niet. De woonkamer op de benedenverdieping bevat ook een bureau en in beide woonkamers (er is er ook één op de bovenverdieping) staat er een zetelbed. Het is dus perfect mogelijk om met twee gezinnen op vakantie te komen.

Op de bovenverdieping is er een speelhoekje voor de kindjes.

Er is centrale verwarming, maar het haardvuur zorgt voor een gezellige warmte tijdens de frissere lente- of herfstavonden. Het hout naast de woning kan door de huurders onbeperkt gebruikt worden.


De Morvan staat garant voor een ontspannen vakantie midden in de natuur. De luchtkwaliteit is bij de zuiverste van Europa, dat zie je onder andere aan de korstmossen op de bomen en aan de heldere hemel 's nachts. We hebben een wijnkelder in het huis met rode en witte wijn uit Borgondië. Ook de sauna moet helpen om optimaal van je vakantie te kunnen genieten.